Oznake: mi moxibustion, krema pelin, moxibustion nalepka, Mentol, fmart robot sesalnik, moxa, čisti moxa zvitkih, moxibust, ophax moxibustion smetane, obliž pelin.

€6.88 €13.76
  • Na zalogi
  • w1034


Moxibustion prednosti:

1. Uskladiti yin in yang.Ravnovesje jina in janga v človeškem telesu je bistvenega pomena za nastanek in razvoj bolezni.Uporaba moxibustion terapija zmanjša učinek yin in yang.

2, Wentong Meridian, razbliniti hladno zlo.Ai Vi Wen Jiazhi vžge na moxibustion moxibustion, tako da se toplota, ki je globoko v mišico plast, in kri je toplo.Moxibustion ima funkcije segrevanja poldnevnikov, odpravljanje hladno in razvlaževanje, ki ureja qi in kri, in spodbujanje flegma in lajšanju bolečin.

3, qi in krvni obtok, odpravlja flegma in stagnacijo.Če vidite toplote, boste videli, mraz, temperature bodo krvavi.Moxibustion je toplo stimulacije, ki je lahko kri in usklajevanje, tabor in gladko, krvi in koristi in spodbuja krvni obtok.

4, Wenyang tonik, Buzhong Yiqi.

5, nazaj na sonce, da shranite števec.

6, preprečevanje bolezni in zdravstvenega varstva, krepitev življenje in dolgo življenjsko dobo.

eatures:

*Moxibustion je tradicionalno in naravno zdravljenje, ki je narejen iz naravnega in čistega materiala, manj stranskih učinkov.

*Pomemben vpliv.To je koristi za naše telo, lahko spodbudi akupunktura točk za spodbujanje krvnega obtoka, in da se boste počutili sproščeno.

*Lahko se uporablja v kozmetični saloni, zdravo in varnost.

*Postavka Pogoj:100% Čisto Nov

*Material:Moxa

*Barva: Kot Kažejo Slike

*Velikost:Kot na sliki kažejo,

Uporaba:

1.Najprej vzeti moxibustion, svetlobo moxa cone in trganje z lepilom.

2.Nato jo držijo na potrebno acupoint in moxibustion terapija se začne.

3.Nato počakajte, moxa cone prišli do konca.

4.Zadnji, prosimo, bodite pozorni, normalno je, da če obstaja nekaj madežev ali vode kroglice, ki se pojavljajo na vaše telo.

Opozorilo:

1.Po moxibustion, v pol ure, prosim, Ne dotik hladne vode, ne pranje ali kopanje.

2.Po moxibustion, prosimo, da pijete velike količine tople vode kot običajno (zagotovo ne piti hladno vodo ali ledom), ki lahko pomagajo, da se izločajo strupi iz telesa organov.

3.V roku ene ure po obroku, prosimo, da ne delaš moxibustion.

4.Prepoved: ti ljudje, katerih impulza je več kot 90-krat na minuto, lakota, polnjene, in pijani bi moralo biti prepovedano, da ne moxibustion.

Vsebina Paketa:

50pcs * Moxa


  • Paket: 50 Moxas+50 Baze
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Številka Modela: moxa stick
  • Blagovna Znamka: ZB
  • Uporaba: Telo


Napiši mnenje

Podobni izdelki