Oznake: baby sokovnik, limonin squeez, baby crusher, vrečka za večkratno uporabo, epimedium, rezalnik sira, baterija upravlja mešalnik, ponovno stisnite postaja, pire kuhinja, pralni, girly potovalne torbe.

€4.48
  • Na zalogi
  • w1142


Stisnite Sok Postaja Otroške Hrane Organizacija Posode Za Shranjevanje Otroške Hrane Set Za Kavo

Paketi: Standard-brez žlice Vključujejo: 1 * stisnite orodje postaja 3 * cevi 1 * pritisnite 10 * stisnite mošnje(4 oz/118ml) 10 * otrok varno skp (fit stisnite torbica) Standard-z žlice, Vključujejo: 1 * stisnite orodje postaja 3 * cevi 1 * pritisnite 10 * stisnite mošnje(4 oz/118ml) 10 * otrok varno skp (fit stisnite torbica) 2 * otrok varno žlico (fit stisnite torbica)

50 Mošnje Vključujejo: 50 * stisnite mošnje(4 oz/118ml) 50 * otrok varno skp (fit stisnite torbica)

10 Mošnje Vključujejo: 10 * stisnite mošnje(4 oz/118ml) 10 * otrok varno skp (fit stisnite torbica) nekaj žlic Vključujejo: 2 * otrok varno žlico (fit stisnite torbica) Feartures: Mehke gume pritisnite omogoča enostaven prijem Non-zavora znanja Ima do 4 unč vaš domač pire Pomivalni stroj varno za enkratno uporabo mošnje

Enostaven za montažo, uporabo in čiščenje.Super za vsakdanjo uporabo.Ta komplet omogoča izdelavo lastne otroška hrana in prigrizki vetrič namesto ogromno težav.Najbolje uporabljati za čežano, smoothie-jev, sadnih pirejev, in jogurt (bodisi domače ali kupljene v razsutem stanju).Mošnje vam omogočajo, da krmo na poti brez vložitev skupaj ton nepotrebnih dodatkov.

Zakaj kocka, ko lahko stisnite.Druge metode za shranjevanje in služijo otroške hrane nisem ohranil do danes je eden od staršev.Zato smo ustvarili Stisnite Postaje, one-stop enote, ki stiskalnice vaše okusno, domače otroške hrane v enostaven za shranjevanje in pripravljeni služiti mošnje.

Dimenzije: 26.92 x 24.13 x 12.19 centimetra (2.18 kg)

-Če želite uporabiti to, začeti s pripravo stisnite postaja za vstavljanje vrečke v svoje določenih območjih na postajo, ga zasukajte za polnjenje cevi na vrhu postaje, ki jih povezujejo, da vsak imenovani torbica pod njimi.

-Lahko nato mešanico ali mash up vaše sadje, zelenjavo, ali karkoli sestavine, ki jih želite izvesti v pire, nato pa jo prelijemo v vsako polnjenje cevi na vrhu postaje.

Nato uporabite tipko za potiskanje pire navzdol cevi in jih stisnite v vrečkah spodaj.Če si napolni vsako epruveto gor, to vam bo zagotovila popolno količino pire, da izpolnite vsako torbica.

-Ko končate s pritiskom, samo odstranite vsaka vrečka in skp njih, da se zagotovi, da ostane sveža in se nič ne razliva.Nato lahko na vsako torbica z datumom in sestavine, ki se uporabljajo, in jih postavite v hladilnik ali zamrzovalnik, ali jih hraniti, da vaš otrok takoj.

Vaši otroci lahko jedo pire, ki je desno od vrečka, lahko stisnite mošnje v hranjenje žlico, ali uporabite naše žlico, tako da boste lahko iztisnite neposredno v povezanem hranjenje žlico.

-Odlično darilo za nove starše, otroško hrano stisnite postaja je bil zasnovan tako, da je zelo enostaven za uporabo, zelo enostaven za čiščenje in ima kot malo delov, kot je mogoče za čiščenje in spremljali.

Postaja, ki je kot nalašč za izdelavo otroške hrane za on-the-go ali samo hiter in preprost obrok doma.

Izdelek kažejo:


  • Slog: Vertikalni
  • Material: ABS
  • Številka Modela: 2054ZHW


Ptfootbag420
2020-10-22
1/5
Missing Pieces, bag open in shipping :(

Napiši mnenje

Podobni izdelki