Oznake: xiomi prehod 3, vez dotik zapestnica nekaj, uradni xiaomi, xiaomi band 6, usmerjevalnik xiaomi ax3600 očesa, pametno gledati, slika mi band, mi4 pasu trak original, mi band z nfc, mi xiaomi.

€21.86
  • Na zalogi
  • w152


Original Xiaomi Mi WIFI Usmerjevalnik 4C 64 RAM 300Mbps 2.4 G, 802.11 b/g/n 4 Antene Band Brezžični Usmerjevalniki WiFi Vmesnik APLIKACIJE za Nadzor

Prosimo, izberite vašo državo povezane plug, za primer, če je vaša država morali uporabiti EU plug, vendar kupite KRALJESTVU plug, končno smo lahko le poslali EU plug Xiaomi Brezžični Usmerjevalnik ima štiri hitrejši in pametnejši vsesmerni anteni, ki lahko okrepi signal in zagotavljanje hitrega prenosa. 300Mbps in 64mb memory, da je idealno usmerjevalnik za domačo in podjetje uporabo.To učinkovito preprečuje omrežja squatter za vas opomni, ko nova dostopna je.APP nadzor, zaradi česar je zelo priročen za uporabo.Xiaomi usmerjevalnik 4C je res nekaj, kar bi morala sama.Značilnosti: 1.Štiri High-gain Antena Štiri zunanje vsesmerni anteni z do 5dBi pridobili okrepitev signala pridobili učinkovitost.Zelo izboljšanje prenosnih zmogljivosti.Ne neporavnanih delo pod veliko kompleksnih okoljih. 2.64 MB Velik Pomnilnik Featuring 64MB pomnilnik), je prenos podatkov je veliko bolj stabilen.Zagotavlja tekoče delovanje in zagotavljanje stabilnosti za povezavo več pametnih naprav.Največja priklop naprav, ki so za 64. To bi bilo nepotrebno doma naprava za vas. 3.Hitrejši Internet Deskanje Igrajo igro, oglejte si posnetek ali si ogledati strani, lahko izberete konfiguracijo usmerjevalnika glede na vašo aplikacijo prizorov.Lahko tudi pustite, da Xiaomi usmerjevalnik 4C optimizacijo pameten način za vas.Prednost enotnega konfiguracijo internetne pasovne širine je dostopna, da imajo boljše izkušnje. 4.Smart Preprečevanje WiFi Squatter Enostavno ali Internet delitev programske opreme vodi k WiFi squatter.Vendar pa Xiaomi usmerjevalnik 4C lahko opozorilo, ki ga, ko je nove omrežne povezave.Če naletel visoko tveganje povezavo, lahko črni ali preprečite z varnostno raven. 5.Eden Ključnih Pospešek Vklopite Xiaomi WiFi APLIKACIJO, poiščite škatle za orodje in nekoliko kliknite "WiFi Optimization", da bi multi-dimenzionalni auto check in optimizacijo WiFi komunikacijski kanal. 6.Daljinsko Upravljanje Uporabite Xiao WiFi APLIKACIJO za upravljanje omrežja prosto.Preverite stanje omrežja tudi vi ste proč od doma.Package seznam: 1 * Xiaomi Usmerjevalnik 1 * Power Adapter 1 * Uporabniški Priročnik FAQ: Xiaomi usmerjevalnik Podpira IPTV, L2TP,DSL in PPPOE?Ne, ne Podpirajo .To je Kitajska različica, predlagamo, da si naložite Mi Wifi App za nastavitev usmerjevalnika, če ne morete razumevanje Kitajski priročnik.prosimo, da se pomaknete navzdol na dnu strani, da brskanje po Navodila v angleščini; Če imate kakršna koli vprašanja, se obrnite na nas.


  • Lestvica: 1
  • Članice Zbora: Ready-to-Go
  • Max speed: Xiaomi WiFi Vmesnik APLIKACIJE za Nadzor
  • Blagovna Znamka: Xiaomi
  • Žiro: Xiaomi Brezžičnih Usmerjevalnikov
  • Številka Modela: Xiaomi Mi WIFI Usmerjevalnik 4C
  • Nadzor Kanalov: 3 Kanali
  • Značilnosti: Reža


Brenoomaioral
2020-09-02
2/5
Роутер рабочий, но не положили EU adapter хотя обещали.

Napiši mnenje

Podobni izdelki