Oznake: strani vijak pipe, hipoalergena plavalna očala, strešna projektor, moose blazino, buffalo tiskanja, optični bazen očala, avto žarnice projektor, stekla baklo, stekla plavati, stekla bazen.

€2.58 €3.91
  • Na zalogi
  • w482


Bullet Točk:

1、Trpežna in Praktična: anti-fog učinek vložena z anti-fog sprayis trajno, in anti-fog spray bo obliki nano anti-fog premaz na površini, plavanje očala.

2、Varno in Uporabno: anti-fog spray je varno in zdravo, ki je izdelana iz varnih surovin, ki so neškodljiva za človeško telo.

3、Enostaven za Prevoz: anti-fog spray je lahek in prenosen, ki je enostaven za prevoz.

4、Kako Uporabljati: Spray objektiv z majhno količino anti-megla razpršila, in nato obrišite z objektiva z mikrovlaken ali bombažno krpo.Da bi dobili najboljše uporabiti učinek, anti-fog spray je treba uporabljati vsak 3 do 5 dni, oziroma vsakič, ko je objektiv očistiti.

5、Široka Uporaba: anti-fog sprej je primeren za plavanje očala, auto glass, teleskop, daljnogled itd.

1.Trpežna in Praktična: anti-fog učinek vložena z anti-fog sprayis trajno, in anti-fog spray bo obliki nano anti-fog premaz na površini, plavanje očala.

2.Varno in Uporabno: anti-fog spray je varno in zdravo, ki je izdelana iz varnih surovin, ki so neškodljiva za človeško telo.

3.Enostavno: anti-fog spray je lahek in prenosen, ki je enostaven za prevoz.

4.Kako Uporabljati: Spray objektiv z majhno količino anti-megla razpršila, in nato obrišite z objektiva z mikrovlaken ali bombažno krpo.Da bi dobili najboljše uporabiti učinek, anti-fog spray je treba uporabljati vsak 3 do 5 dni, oziroma vsakič, ko je objektiv očistiti.

5.Široka Uporaba: anti-fog sprej je primeren za plavanje očala, auto glass, teleskop, daljnogled itd.

Specifikacije:

Zmogljivost: 20mL

Navodila:

1. Očistite notranjost objektiva pred nanosom anti-megla razpršila.

2. Dal 1-2 kapljic anti-fog spray na notranji strani objektiva in uporablja, je enakomerno, z goba nasvet.

3. Po naravno sušenje v senci, sperite objektiv s čisto vodo in stresite za sušenje.

4. Uporabljajo anti-fog spray za očala pred plavanje, in počakajte, da se leče za očala, da se posuši za preprečevanje rosenja.

Seznam Vsebine:

1*Anti-Fog Spray

Opomba:

Anti-zamegljevanje čas anti-zamegljevanje agent je relativno, tako da smo se od vas zahteva, da uporabljajo anti-fog spray za očala pred plavanje.


  • Številka Modela: Anti-zamegljevanje Agent za Očala
  • Vrsta: Čistilo


Napiši mnenje

Podobni izdelki