Oznake: majhna novost svetilke, moški vžigalniki, cohiba, električni cigaret, vžigalniki, kaolanhon ohišje, cigare rezalnik, človek butan lažji, miniaturni ups, disk grind, cigar.

€20.96
  • Na zalogi
  • w878


Lastnosti: - ima edinstvene vzorce in elegantno in stilsko. - Ima dobre kakovosti, odlično izdelave, izjemne podrobnosti in zapletenih procesov. - Ima moden slog. - To je dobro darilo za prijatelje in sorodnike.Opis: Velikost: o 0.85*8,5 cm/0.33*3.3 v (standardna velikost) Teža: približno 12 g Material: kovina Tip lažji olje: butan Opomba: Zaradi air mail uredbe, vsi vžigalniki so prazne.Prosimo, da izpolnite goriva pred dejanskim razsvetljavo paket vključuje: 10*lažji Čas Poštnine Nasveti:

Vse paket poslali po E-zavitek ali POSTNL priporočeno pošto ladje način.s številko za sledenje lahko sledite paket statu.to je varnost varno tovora.Dobavni rok je približno 15--45 dni.Kot posledica različnih držav, politike in vremenskih in drugih razlogov.poslano drugačno državo ,čas poštnine bo drugačno.Je na vsa vprašanja.prosim, vas prosimo, da stik z mano preko ali sporočilo.hvala!

Povratne informacije:

Pusti negativne povratne informacije, je ne more rešiti problem.Obstaja veliko več pozitivne načine za fazo, to je približno dobre komunikacije Prosimo, da pošlje sporočilo, ki nam skozi www.voda-radovljica.si.bomo poskusili nas najbolje rešiti vaš problem.hvala!

O Davkov:

Bomo poskušali naše najboljše, da storitev, ki jo.Ker po meri pravila, ki se razlikujejo v vsaki državi, tarife in trošarine, davki, ki niso naša odgovornost in nismo usposobljeni za odgovore na vprašanja na to temo.Prosimo, raziskave vaši državi tarife in uvoz trošarine pred nakupom..


  • Uporaba: Preklapljanje
  • Izhodna napetost: NOBEN
  • Povezave: Namizje
  • Izhodna Vrsta: NOBEN


Napiši mnenje

Podobni izdelki