Oznake: čevelj tn, zavese motornih, aqara b1 motornih, zavese železniški progi, aqara roller, aqara, zavese železnici, zavese dooya, zigbee, automat zavese.

€54.97 €68.71
 • Na zalogi
 • w9376


Prilagodite Električne Zavese Skladb za Aqara Motornih/Dooya KT82 DT82 TN/TV/TS/LE/X3,Smart karnise za Nadzor Sistema,prosimo, da Države EU

Toplo Obvestilo 1. Bomo ladja kot Strop Nameščena, na Sredini Odprt v zamudi , če potrebujete Wall Mount, Pls, obrnite na nas in pomagali vam bomo, da potrdite število stenski nosilci 2. Tukaj na to povezavo za končal skladbo, ni vključila aqara motor. 3. Pls namestite slip deli, montaža, preden se operacijski skladbo.Ne nameščajte motornih slediti dušilka lahko delujejo skladbo gladko manuall.Ali pasu se lahko uničijo. 4. Če ste niso tako prepričani, da je za dolžino, ki jih potrebujete, pls obrnite na nas.Slediti je prilagojena izdelkov, ne sprejema vračanje blaga in plačilo nazaj . 5. Če potrebujete U tip ali L tip zavese skladbo, pls tudi nam, mi lahko prilagodite. 6. Običajno skladbo bo prineslo carinski pristojbino, in je plačal z vaše strani.Da vaš telefon prek po vrstnem redu, zelo pomembno!Kako za potrditev podrobnosti in naročila na pravi poti?

1. Merjenje in potrdite dolžino poti kot picture show.

Dolžino poti=A-4 CM(4 cm je prostor za instalacijo)

2. Izberite Stropna ali Stenska Gori ?

3. Izberite Dvojno Odpiranje ali Eno Odprto?B=Dvojno Odpiranje/C=Eno Odprto

4. Kraj, da : Če morate 2.65 M skladbo, pls izberite 2.7 M različica;če se odločite 2,5 M*2pcs,bomo ladja ste 2pcs 2,5 m skladbo, namesto 1pcs 5m skladbo.

5. Pustite sporočilo, kot je ta: moje naročilo je 2.85 M, Stropna,Dvojna Odprta ,če ni sporočila, se bomo ladja ste Stropna namestitev, Srednja Odpre v privzetem

6. Če se odločite za Stensko Montažo , da bi steno vesa ločeno za povezavo navadno 1m skladbo treba 2pcs stenski nosilec vesa.

Da bi Aqara motornih in Dooya KT82TN motornih

Aqara in Dooya KT82TN To skladbo lahko dela z aqara motor(ne B1) in Dooya KT82TN, kateri vam je všeč? 1. Aqara--zigbee motor,potrebujete za delo z domačim Pestom, telefon app nadzor, ne ujema Ročno upravljanje daljinski upravljalnik in ne more delati z Dooya RF433 daljinski upravljalnik, drago 2. Dooya KT82TN---RF433 motor, lahko dela s RF433 ročno upravljanje daljinski upravljalnik,super tiho , je lahko delo z Doma Gostiteljice rezget podporo RF433 napravo, kot je Broadlink rm pro.

Več podrobnosti o super tiho skladb za aqara motornih/Dooya KT/DT 82 motornih

Kako meriti 90 stopinj L skladbo in U skladbo ?

Približno Eno Skladbo/ Double Track, Stropna/Stenska Gori

Kako vzpostaviti in montažo skladbo?Ponujal mi e-pošto, ko naročite in vam ga ponujam, video

Kako izbrati & order primerna pametnega doma sledi samodejni sistem? 1. Vse skladbe v naši trgovini so končali skladb, vključno z vsemi pripomočki za stropna, dvojno odpri in eno odprto ,ko jih dobite, morate le, da bi enostavno povezavo in instalaltion, povejte nam vaše e-pošte in vam lahko ponudimo uporabniški priročnik in video o tem, kako za montažo. 2. Sledi pripadajo po meri element in mi lahko pomaga, da si prilagodite skladbo, glede na vašo velikost .V naši trgovini, imamo veliko povezav za 2 m,2,5 m,3 m,3,5 m......ko se naročite, lahko izberete povezavo, ki je zelo najbližji in ki je najbližje vaši velikost vaši poti .Na primer, lahko izberete 3m povezavo za 2.9 m,2.8 m skladbe ali pa izberete 3,5 m povezavo za 3,4 m,3.3 m progi.Pustite sporočilo po tem, ko bi. 3. Če imate Broadlink rm pro še, lahko izberete Dooya super tiho spremljali+DT52E 75-vatne žarnice motor+DC2760 ,DT52E 75-vatne žarnice je RF433 motor,par DT52E 75-vatne žarnice z DC2760,nato rm pro naučijo kodo DC2760, potem lahko nadzorujete z DC2760 in E-nadzor app. 4. Če vam je všeč, da nadzor vašega zavese sistem preko steklena plošča, stensko stikalo, lahko izberete Tuya app zavese spremljanje sistemskih =Visoka kakovost, super tiho spremljali+Tuya app wifi zavese stikalo+DT52S 75-vatne žarnice.Dotik za vklop/izklop, Tuya app wifi daljinski upravljalnik , delo z google doma in alexa za glasovni nadzor. 5. Če se odločite, zavese, sistem za projekt, lahko izberete DT52S 75-vatne žarnice+DC59C (mehanik stikalo),močan in vzdržljiv. 6. O shippment, za nekatere države, kot so Ukrajina, Belorusija,Nigerija,Uganda,Hrvaška ......Če ugotovite, da je ladijski promet pristojbina kaže zelo visoka , lahko cantact nas in pomagali vam bomo, da preverite in vam ponujajo najboljše dostava način, z najboljšimi, ladijski promet pristojbina, ki se ne pojavljajo na www.voda-radovljica.si.Če ste projekta kupec ali kupec Dekoracijo Podjetje , lahko cantact nas in dobili najboljše ponudbe, če ste naročilo je velik.In za nekatere države, imamo poseben način dostave.

Vprašanja & Odgovori, Ko škripec je zaljubljen v skupni priključek, kaj naj storimo? 1. Si ne priključite oba konca tira z naravnost priključek zelo dobro, in obe dve skladbe šivanje kraj je nekoliko napačno . 2. Morate, da odstranite skladbo in preverite kraj ravne priključek mesto (skupno)tukaj skrbno in znova skladbo, s priključki in boste morali poskrbite, da Cepljenje mora biti razrezana in ZRAVNAL in zelo gladko povezati dve skladbe,je zelo pomembno.Ali pully ne more iti skozi priključek. 3. Vijake na grafter ne more biti pretesna in jo je treba spremeniti vse. 4. Morate preveriti, ali Pasu twist in če pas twist, morate spremeniti pasu. 5. Lahko si potegnite zaveso z roko in zaprite zavese ? ----Če je tako, morate le, da Počistite spomin delovanje motorja. 6. To je samo problem s skladbo šivanje,zato včasih škripec bodo obtičali na skupni priključek, če nismo razrezana 2 skladbe odlično tiru priključek.Tako morate preveriti, skupni priključek tukaj skrbno in prilagodite conector in poskrbite, da bo vrzeli na preplete je zelo majhna in 2 konča skladb tukaj mora biti vodoravne .-----to je zelo pomembno 7. pls namestite slip deli, montaža, preden se operacijski skladbo .Ne nameščajte motornih slediti dušilka lahko delujejo skladbo gladko manuall.V nasprotnem pasu se Lahko uničijo.


 • Ime Izdelka: Super tiho skladb za aqara /Dooya KT82/DT82
 • Tekačev število: 8pcs za 1m progi
 • APP Ime: Aqara doma app
 • Vozni Hitrosti: 12 cm/S
 • Napetost: 110-240V
 • Material progi: Visoko Kakovostnega Aluminija-magnezijeve zlitine
 • Moč: /
 • Uporabite za: Vsa okna
 • prilagodite katero koli velikost: Da,
 • Stropna namestitev, Srednja Odpre v privzetem: Da,
 • Vključuje pripomočke za ceil gori: Da,
 • Številka Modela: Super tiho skladb za aqara /Dooya KT82/DT82


Pogolove76
2021-01-11
5/5
Perfect, will order more for other windows
Mambetaliev 77
2020-10-15
5/5
Good
Jean El Maxter55
2021-02-04
5/5
top

Napiši mnenje

Podobni izdelki