Oznake: pero plazme, plazma rezalnik, šoba pt31, obrnite nasvet, plazma pt31, šobe tiskalnega vložka, pt31, samolepilne elektrode pad, zrak plazme, p80 plazme baklo.

€8.18 €8.61
  • Na zalogi
  • w9417


Varjenje Tip:Plasma Baklo Številka Modela:pt31 Tip:za Rezanje Baklo Varjenje Zmogljivost:odlično

20 kos PT31 potrošni material vključno z naslednjim:

5 kos ščit pokal

5 kos plinski gorilnik

5 kos elektrode razširi

5 kos nasveti razširi

Opis: PT-31 plazme baklo potrošni Toplotno Odporen Plazme Šoba,Elektrode ipd Vrsto Dodatki Dobro Sposobnost

*V potrošni material lahko dela z ESAB/L-TEC PT-31, JG-40 in WSD-LG40 Rezanje Baklo, Te bakle za Plazemski rezalniki, kot so CUT-40, CUT-40 D,LGK-40, CT312,CT312D,CT416,CT416D,CT518, CT518D, Super160, Super160P itd.

*Blagovna Znamka Pralni bi Rilon, Riland, Jasic, Mitech, Chiry, UNT, Kripton, Longetivity, Berlan in tako naprej .

*Predmet bo odposlano za Registrirane Air Mail delovno mesto v isti ali naslednji delovni dan po prejetem plačilu, na tranzitni čas je približno 10-25 dni v navadi.V primeru nekaj nenavadnega, vas bomo obvestili in pridobi potrditev.Vljudno prosim, pustite vaše kontaktne telefonske številke za dostavo potrebovali.

Naredili smo strog preverite, preden smo ladje.in zagotavljamo vam, da izdelek, ki je nedotaknjena, ob dostavi.Ne moremo zagotoviti, da bo izdelek povzroči škodo v tranzitu.če je škoda.Nismo odgovorni,se obrnite na lokalni prevozniki za komunikacijo.Če kupite izdelek in mi pošiljajo na vaš izdelek nobene razlike.obrnite se na nas v času .vam bo dal dober rezultat.Če menite, da je ta izdelek vrednost za denar.prosimo, da nam petimi zvezdicami pohvale.dovolite nam, boljših storitev za vas.


  • Varjenje Zmogljivosti: Odlično
  • Vrsta: Rezanje Baklo
  • Vrsta Varjenja: Plazma Baklo
  • Blagovna Znamka: RERAS
  • Številka Modela: pt31


Napiši mnenje

Podobni izdelki