Oznake: pepel pladenj, pepel pladenj s pokrovom, polimer lesa, rezilo travo, gospodinjski stenske pepelnik, pepel pladenj ustvarjalne, kartico potiskalo, pepel pladenj stojalo, pepel pladenj na prostem, viozon selfie namizja v živo stojalo.

€11.13 €15.90
  • Na zalogi
  • w9744


Ime Izdelka: Radio Pepelnik

Informacije O Velikosti (Dolžina, Debelina Višina):

Oglejte si fotografije v izdelek možnosti

Tam je tudi opis prikaže na dnu strani s podrobnostmi

Material: Smole; kakovost je visoka in podplati so skrbno varjene in stabilno.

Storitve za stranke: ① 24 urah hitro dostavo; ② 24-urni servis; ③ ni razlog za vrnitev ali izmenjave blaga, v roku 15 dni

Notranji nadev:

Uporabljamo mehurček stolpec in pena za polnjenje zaščititi blago iz trčenja med prevozom.

Zunanji embalaži:

Zunanji pakiranje je izdelana iz visoko-kakovostni razred škatle z močno stiskanje odpornosti,ki lahko zaščiti blago pred se stisnemo med prevozom.

O trgovini

1. Paket uporablja mehurček kolone, ki je zelo močan in izrazit.

2. Obstaja visoko kakovost logističnih partnerjev za zagotavljanje paketi so na čas (nekaj paketov, ki sodelujejo z uradnimi logistika)

3.Če prejmete poškodbe predmetov, prosim, ne negativen komentar, se lahko obrnete na spletno storitev za stranke, zagotoviti fotografij, preverite, reshipment za vas

4. Če se vam zdi, da nekaj manjka, se lahko obrnete na spletno storitev za stranke.Po preverjanju težo, če kaj manjka, lahko porabili še enkrat brezplačno.

5. Če logistika je ne posodablja nove informacije, za dolgo časa, lahko neposredno obrnite na spletno storitev za stranke, da rešimo to za vas.Ne trdim sporov neposredno.Hvala vam za vaše razumevanje.

6. Zunanji sloj uporablja črno pakiranje torbe ali rumeno lepilni trak za zasebnost v smislu embalažo, ki je meni in moji mali prijatelji so zelo previdni!


  • Vrsta: Prenosni
  • Material: Smole
  • Oblika: Kvadratni
  • Poreklo: CN(Izvora)


Napiši mnenje

Podobni izdelki